Random Posts

Μαλεσινα Φωτια / Νέο μεγάλο πύρινο μέτωπο απειλεί Μαλεσίνα και Θεολόγο ...

Μαλεσινα Φωτια / Νέο μεγάλο πύρινο μέτωπο απειλεί Μαλεσίνα και Θεολόγο .... Νέα πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγο στον οικισμό θεολόγο στη μαλεσίνα της φθιώτιδας. Η πυρκαγιά ξεκίνησε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι και πήρε μέσα σε λίγες ώρες μεγάλη έκταση. Ηλικιωμένοι στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα. Άνθρωποι κινδύνευσαν, περιουσίες έγιναν στάχτη, ενώ πολλές περιοχές εκκενώθηκαν. Δραματικές στιγμές βιώνουν οι κάτοικοι της βαρυμπόμπης με τη φωτιά που έχει ξεσπάσει από το μεσημέρι.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα lamianow.gr, ένα ελικόπτερο έρικσον και οχήματα της πυροσβεστικής δίνουν. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η φωτιά εξερράγη λίγο πριν τις 13.00 και πήρε αμέσως μεγάλες. Το τρίτο μέτωπο, που είναι ο μεγάλος φόβος, είναι το ανατολικό, το οποίο κινείται προς το χωριό κήρινθος. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η φωτιά εξερράγη λίγο πριν τις 13.00 και πήρε αμέσως μεγάλες. Προς ερατεινή και πάνορμο καευθύνεται η φωτιά στη φωκίδα που ξεκίνησε από το χωριό ελαία.

Στον οικισμό έφτασε η φωτιά στα Ίσθμια -Σε ύφεση η ...
Στον οικισμό έφτασε η φωτιά στα Ίσθμια -Σε ύφεση η ... from www.newsit.gr
Σε εξέλιξη είναι μεγάλη φωτιά στον θεολόγο μαλεσίνας. Μαλεσινα θεολογοσ οσμαεσ θεολογοσ φωτια θεολογοσ. Έχει οριοθετηθεί, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά που εκδηλώθηκε αργά το απόγευμα της τρίτης σε δασική έκταση στην. Εντολή για νέες εκκενώσεις περιοχών δίνουν οι αρχές, καθώς η φωτιά στην αττική μαίνεται ανεξέλεγκτη, με συνεχείς αναζωπυρώσεις και πολλαπλές εστίες. Προς ερατεινή και πάνορμο καευθύνεται η φωτιά στη φωκίδα που ξεκίνησε από το χωριό ελαία. Δραματικές στιγμές βιώνουν οι κάτοικοι της βαρυμπόμπης με τη φωτιά που έχει ξεσπάσει από το μεσημέρι. Νέα πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγο στον οικισμό θεολόγο στη μαλεσίνα της φθιώτιδας. Μάχη να μην φτάσει το μέτωπο στο κρυονέρι.

Ηλικιωμένοι στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η φωτιά εξερράγη λίγο πριν τις 13.00 και πήρε αμέσως μεγάλες. Ιατρείο χωρίς μελάνι στη μαλεσίνα. Σε πάρκινγκ της εθνικής οδού διανυκτέρευσαν κάτοικοι της βορειοανατολικής αττικής. '' δώσε μου φωτιά '' δημητρησ μητροπανοσστίχοι : Το τρίτο μέτωπο, που είναι ο μεγάλος φόβος, είναι το ανατολικό, το οποίο κινείται προς το χωριό κήρινθος. Μάχη να μην φτάσει το μέτωπο στο κρυονέρι. Με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν μάχη για να περιορίσουν τα μέτωπα, η πολιτική. Μαλεσινα θεολογοσ οσμαεσ θεολογοσ φωτια θεολογοσ. Άνθρωποι κινδύνευσαν, περιουσίες έγιναν στάχτη, ενώ πολλές περιοχές εκκενώθηκαν. Οριοθετήθηκε η φωτιά στην περιοχή αγράμπελα των καλαβρύτων. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι στον θεολόγο φθιώτιδας, σημαίνοντας συναγερμό στις αρχές. Εκεί προσπαθούν να σταματήσουν με κάθε τρόπο τη φωτιά, να μην προχωρήσει προς το. Σε εξέλιξη είναι μεγάλη φωτιά στον θεολόγο μαλεσίνας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα lamianow.gr, ένα ελικόπτερο έρικσον και οχήματα της πυροσβεστικής δίνουν. Συνεχίζει την καταστροφική της πορεία η φωτιά που έχει ξεκινήσει από χθες το μεσημέρι στη βόρεια αττική. Προς ερατεινή και πάνορμο καευθύνεται η φωτιά στη φωκίδα που ξεκίνησε από το χωριό ελαία. 112 για τους κατοίκους σε αχαρνές, λυκόβρυση, κάτω κηφισιά και μεταμόρφωση αττικής. Μάχη να μην φτάσει το μέτωπο στο κρυονέρι.

Malesina News: Αυγούστου 2010
Malesina News: Αυγούστου 2010 from 4.bp.blogspot.com
Μάχη να μην φτάσει το μέτωπο στο κρυονέρι. Για μια ακόμα φορά κινητοποιήθηκαν άμεσα για να προσφέρουν τη βοήθειά τους ενώ το ίδιο είχαν πράξει και στη μεγάλη φωτιά της ζήριας στην αιγιάλεια. Υπό έλεγχο η φωτιά στο νησί της κω. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η φωτιά εξερράγη λίγο πριν τις 13.00 και πήρε αμέσως μεγάλες. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι στον θεολόγο φθιώτιδας, σημαίνοντας συναγερμό στις αρχές. Σε πάρκινγκ της εθνικής οδού διανυκτέρευσαν κάτοικοι της βορειοανατολικής αττικής. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η φωτιά εξερράγη λίγο πριν τις 13.00 και πήρε αμέσως μεγάλες διαστάσεις απειλώντας παραθεριστικές κατοικίες που είναι μέσα σε πευκόφυτη περιοχή. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η φωτιά εξερράγη λίγο πριν τις 13.00 και πήρε αμέσως μεγάλες.

Προς ερατεινή και πάνορμο καευθύνεται η φωτιά στη φωκίδα που ξεκίνησε από το χωριό ελαία.

Εκεί προσπαθούν να σταματήσουν με κάθε τρόπο τη φωτιά, να μην προχωρήσει προς το. 112 για τους κατοίκους σε αχαρνές, λυκόβρυση, κάτω κηφισιά και μεταμόρφωση αττικής. Εντολή για νέες εκκενώσεις περιοχών δίνουν οι αρχές, καθώς η φωτιά στην αττική μαίνεται ανεξέλεγκτη, με συνεχείς αναζωπυρώσεις και πολλαπλές εστίες. Άνθρωποι κινδύνευσαν, περιουσίες έγιναν στάχτη, ενώ πολλές περιοχές εκκενώθηκαν. Για μια ακόμα φορά κινητοποιήθηκαν άμεσα για να προσφέρουν τη βοήθειά τους ενώ το ίδιο είχαν πράξει και στη μεγάλη φωτιά της ζήριας στην αιγιάλεια. Η αλληλεγγύη δεν μένει σε θεωρητικό. Έχει οριοθετηθεί, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά που εκδηλώθηκε αργά το απόγευμα της τρίτης σε δασική έκταση στην. Το τρίτο μέτωπο, που είναι ο μεγάλος φόβος, είναι το ανατολικό, το οποίο κινείται προς το χωριό κήρινθος. Νέα πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγο στον οικισμό θεολόγο στη μαλεσίνα της φθιώτιδας. Η πυρκαγιά ξεκίνησε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι και πήρε μέσα σε λίγες ώρες μεγάλη έκταση. Ιατρείο χωρίς μελάνι στη μαλεσίνα. Μεγάλη κινητοποίηση για την κατάσβεση τριών μετώπων. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι στον θεολόγο φθιώτιδας, σημαίνοντας συναγερμό στις αρχές.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η φωτιά εξερράγη λίγο πριν τις 13.00 και πήρε αμέσως μεγάλες. Με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν μάχη για να περιορίσουν τα μέτωπα, η πολιτική. Φωτιά σε δασική έκταση ξεκίνησε το μεσημέρι της τρίτης στην άνω βαρυμπόμπη, του δήμου αχαρνών, σε περιοχή ανατολικά των βασιλικών. Μεγάλη κινητοποίηση για την κατάσβεση τριών μετώπων. Το τρίτο μέτωπο, που είναι ο μεγάλος φόβος, είναι το ανατολικό, το οποίο κινείται προς το χωριό κήρινθος.

Νέο μεγάλο πύρινο μέτωπο απειλεί Μαλεσίνα και Θεολόγο ...
Νέο μεγάλο πύρινο μέτωπο απειλεί Μαλεσίνα και Θεολόγο ... from tvstar.gr
Πνίγεται στους καπνούς η αττική , γεμάτα στάχτη τα αυτοκίνητα στα βόρεια. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η φωτιά εξερράγη λίγο πριν τις 13.00 και πήρε αμέσως μεγάλες. '' δώσε μου φωτιά '' δημητρησ μητροπανοσστίχοι : Έχει οριοθετηθεί, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά που εκδηλώθηκε αργά το απόγευμα της τρίτης σε δασική έκταση στην. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η φωτιά εξερράγη λίγο πριν τις 13.00 και πήρε αμέσως μεγάλες διαστάσεις απειλώντας παραθεριστικές κατοικίες που είναι μέσα σε πευκόφυτη περιοχή. Φωτιά σε δασική έκταση ξεκίνησε το μεσημέρι της τρίτης στην άνω βαρυμπόμπη, του δήμου αχαρνών, σε περιοχή ανατολικά των βασιλικών. Συνεχίζει την καταστροφική της πορεία η φωτιά που έχει ξεκινήσει από χθες το μεσημέρι στη βόρεια αττική. Μεγάλη κινητοποίηση για την κατάσβεση τριών μετώπων.

Σύμφωνα με το lamiareport, οι γείτονες της γυναίκας άκουσαν τις φωνές της και έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η φωτιά εξερράγη λίγο πριν τις 13.00 και πήρε αμέσως μεγάλες. Σε εξέλιξη είναι μεγάλη φωτιά στον θεολόγο μαλεσίνας. Οριοθετήθηκε η φωτιά στην περιοχή αγράμπελα των καλαβρύτων. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα lamianow.gr, ένα ελικόπτερο έρικσον και οχήματα της πυροσβεστικής δίνουν. Για μια ακόμα φορά κινητοποιήθηκαν άμεσα για να προσφέρουν τη βοήθειά τους ενώ το ίδιο είχαν πράξει και στη μεγάλη φωτιά της ζήριας στην αιγιάλεια. Με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν μάχη για να περιορίσουν τα μέτωπα, η πολιτική. Σύμφωνα με το lamiareport, οι γείτονες της γυναίκας άκουσαν τις φωνές της και έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει. Μαλεσινα θεολογοσ οσμαεσ θεολογοσ φωτια θεολογοσ. Δραματικές στιγμές βιώνουν οι κάτοικοι της βαρυμπόμπης με τη φωτιά που έχει ξεσπάσει από το μεσημέρι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η φωτιά εξερράγη λίγο πριν τις 13.00 και πήρε αμέσως μεγάλες. Ηλικιωμένοι στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα. Ιατρείο χωρίς μελάνι στη μαλεσίνα. 112 για τους κατοίκους σε αχαρνές, λυκόβρυση, κάτω κηφισιά και μεταμόρφωση αττικής.

Related Posts

There is no other posts in this category.
Subscribe Our Newsletter