Random Posts

Σεισμόσ Τώρα Κρήτη - Krhth Seismos 4 2 Rixter Sto Hrakleio

Σεισμόσ Τώρα Κρήτη - Krhth Seismos 4 2 Rixter Sto Hrakleio. Η δόνηση σημειώθηκε στο χωριό άρβη της κρήτης. Σεισμός 4 ρίχτερ σημειώθηκε το βράδυ της πέμπτης στην κρήτη, αναστατώνοντας τους κατοίκους της περιοχής τρίτη 06 ιουλίου 2021 Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτου του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών ο σεισμός. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός είχε εστιακό βάθος 25,8. Σεισμός τώρα στην κρήτη σεισμός 4 ρίχτερ σημειώθηκε το βράδυ της πέμπτης στην κρήτη, αναστατώνοντας τους κατοίκους της περιοχής

Νέος σεισμός μεγέθους 3,9 βαθμών της Σεισμός σημειώθηκε πριν από λίγο την κρήτη αναστατώνοντας την περιοχή. Ο σεισμός σημειώθηκε λίγο μετά τις 19.30 19 χλμ νοτιοδυτικά της άρβης, στην κρήτη. Τι αναφέρει η πρώτη ενημέρωση από το γεωδυναμικό ινστιτούτο του αστεροσκοπείου της αθήνας. Σεισμός σημειώθηκε στην κρήτη με το επίκεντρο 22 χλμ ννα του ηρακλείου.

Seismos Twra Sthn Krhth
Seismos Twra Sthn Krhth from media.enikos.gr
Σεισμική δόνηση με μέγεθος 4,1. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών, ο σεισμός είχε μέγεθος 4,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ και σημειώθηκε στη θαλάσσια περιοχή 75 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του τυμπακίου, σε εστιακό βάθος 18 χιλιομέτρων. Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε το βράδυ της παρασκευή νότια του ηρακλείου της κρήτης. Σεισμός μεγέθους 4,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε τώρα στο νησί της κρήτης. Η ασθενής σεισμική δόνηση καταγράφεται 23 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του παραθαλάσσιου χωριού. Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα της τετάρτης (9/6/2021) στις 05:36 νοτιοανατολικά του ηρακλείου κρήτης, σύμφωνα με τις μετρήσεις του γεωδυναμικού ινστιτούτου. Ο σεισμός σημειώθηκε λίγο μετά τις 19.30 19 χλμ νοτιοδυτικά της άρβης, στην κρήτη. Το εστιακό βάθος εντοπίζεται στα 5 χιλιόμετρα.

Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, ο σεισμός είχε 5 χιλιόμετρα εστιακό βάθος.

By jim taylor 29 δεκεμβρίου, 2020, 10:28 πμ 0 views. Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σύμφωνα με την αυτόματη λύση του. Η σεισμική δόνηση καταγράφηκε λίγο πριν από τις 11:00, με επίκεντρο 66 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του αγίου νικολάου. Σεισμός τώρα 4,8 ρίχτερ σημειώθηκε στην κρήτη. Σεισμός τα ξημερώματα στην κρήτη. Σεισμός 4 ρίχτερ σημειώθηκε το βράδυ της πέμπτης στην κρήτη, αναστατώνοντας τους κατοίκους της περιοχής τρίτη 06 ιουλίου 2021 Αποφύγετε δρόμους, γέφυρες ή ράμπες που θα μπορούσαν να έχουν καταστραφεί από το σεισμό; Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτου του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών ο σεισμός. Το εστιακό βάθος εντοπίζεται στα 5 χιλιόμετρα. Σεισμική δόνηση με μέγεθος 4,1. Ηράκλειο, σεισμός, κρήτη, σεισμός τώρα τριπλός σεισμός στην κρήτη 19:48 08.06.2021 (ανανεώθηκε: Το εστιακό βάθος της δόνησης υπολογίζεται στα 14,8 χλμ. Σεισμός 4 ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγο, στην ανατολική κρήτη, στο θαλάσσιο χώρο ανοιχτά της σητείας.

By jim taylor 29 δεκεμβρίου, 2020, 10:28 πμ 0 views. Σεισμός 4 ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγο, στην ανατολική κρήτη, στο θαλάσσιο χώρο ανοιχτά της σητείας. Ο σεισμός σημειώθηκε λίγο μετά τις 19.30 19 χλμ νοτιοδυτικά της άρβης, στην κρήτη. Σεισμός 4.1 ρίχτερ σημειώθηκε στις 11:40, 20 χιλιόμετρα νότια νοτιανατολικά του ηράκλειου. Ηράκλειο, σεισμός, κρήτη, σεισμός τώρα τριπλός σεισμός στην κρήτη 19:48 08.06.2021 (ανανεώθηκε:

Seismos Krhth Cnn Gr
Seismos Krhth Cnn Gr from cdn.cnngreece.gr
Ισχυρή σεισμική δόνηση 4,1 ρίχτερ σεισμός 4,1 ρίχτερ «ξύπνησε» τα ξημερώματα το ηράκλειο κρήτης Σεισμός σημειώθηκε πριν από λίγο την κρήτη αναστατώνοντας την περιοχή. Ταρακουνήθηκαν οι κάτοικοι της κρήτης το πρωί της τρίτης 29 δεκεμβρίου. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών, η σεισμική δόνηση που ταρακούνησε. Η δόνηση σημειώθηκε στο χωριό άρβη της κρήτης. Σεισμός σημειώθηκε στην κρήτη με το επίκεντρο 22 χλμ ννα του ηρακλείου. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο το εστιακό βάθος της δόνησης υπολογίζεται στα 14,8 χλμ. Σεισμός τώρα ταρακούνησε την κρήτη parapolitika newsroom.

Σεισμός τώρα 4,8 ρίχτερ σημειώθηκε στην κρήτη.

Σεισμός 3,9 ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα της τετάρτης στις 05:36 νοτιοανατολικά του ηρακλείου. Η δόνηση σημειώθηκε στο χωριό άρβη της κρήτης. Ισχυρός σεισμός τώρα στην κρήτη. Ξεκινώντας με τον καφέ μας για ένα βιώσιμο περιβάλλον. Σεισμός τα ξημερώματα στην κρήτη. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών, η σεισμική δόνηση που ταρακούνησε. Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα της τετάρτης (9/6/2021) στις 05:36 νοτιοανατολικά του ηρακλείου κρήτης, σύμφωνα με τις μετρήσεις του γεωδυναμικού ινστιτούτου. Σεισμός 4 ρίχτερ σημειώθηκε το βράδυ της πέμπτης στην κρήτη, αναστατώνοντας τους κατοίκους της περιοχής τρίτη 06 ιουλίου 2021 Σεισμός μεγέθους 4,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε, το βράδυ της δευτέρας (05/07), κοντά στο ηράκλειο κρήτης.ειδικότερα, σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του εθνικού αστεροσκοπείου. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, η δόνηση σημειώθηκε στις 10:46 μ. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την ελλάδα και τον κόσμο. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, ο σεισμός είχε 5 χιλιόμετρα εστιακό βάθος. Αν βρίσκεστε παγιδευμένος κάτω από συντρίμμια

Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών, ο σεισμός ήταν 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Ηράκλειο, σεισμός, κρήτη, σεισμός τώρα τριπλός σεισμός στην κρήτη 19:48 08.06.2021 (ανανεώθηκε: Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός είχε εστιακό βάθος 25,8. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών, η σεισμική δόνηση που ταρακούνησε. 4,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στην κρήτη.

Seismos Twra Krhth 4 9 Rixter Sth Shteia Alphafreepress Gr
Seismos Twra Krhth 4 9 Rixter Sth Shteia Alphafreepress Gr from www.alphafreepress.gr
Αν βρίσκεστε παγιδευμένος κάτω από συντρίμμια Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, ο σεισμός είχε 5 χιλιόμετρα εστιακό βάθος. Ο σεισμός σημειώθηκε λίγο μετά τις 19.30 19 χλμ νοτιοδυτικά της άρβης, στην κρήτη. Σεισμός μεγέθους 4,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε τώρα στο νησί της κρήτης. Ειδικότερα, σημειώθηκε στις 10:57 το πρωί. Ισχυρή σεισμική δόνηση 4,1 ρίχτερ σεισμός 4,1 ρίχτερ «ξύπνησε» τα ξημερώματα το ηράκλειο κρήτης 4,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στην κρήτη. Σεισμός τώρα στην κρήτη σεισμός 4 ρίχτερ σημειώθηκε το βράδυ της πέμπτης στην κρήτη, αναστατώνοντας τους κατοίκους της περιοχής

Σεισμός 3,5 ρίχτερ σημειώθηκε στη θαλάσσια περιοχή, 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρβης στην κρήτη.

Σεισμός 4.1 ρίχτερ σημειώθηκε στις 11:40, 20 χιλιόμετρα νότια νοτιανατολικά του ηράκλειου. Σεισμός μεγέθους 4,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε, το βράδυ της δευτέρας (05/07), κοντά στο ηράκλειο κρήτης.ειδικότερα, σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του εθνικού αστεροσκοπείου. Δείτε πώς κατέγραψε το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών την σεισμική δόνηση ανοιχτά της κρήτης Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα της τετάρτης (9/6/2021) στις 05:36 νοτιοανατολικά του ηρακλείου κρήτης, σύμφωνα με τις μετρήσεις του γεωδυναμικού ινστιτούτου. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την ελλάδα και τον κόσμο. Τετάρτη, 25 ιανουαρίου 2017 21:02 ισχυρός σεισμός 5,5 ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στην κρήτη. Δείτε χάρτη με το επίκεντρο 26/10/2020, 09:19. Η δόνηση σημειώθηκε στο χωριό άρβη της κρήτης. Σεισμός 3,5 ρίχτερ σημειώθηκε στη θαλάσσια περιοχή, 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρβης στην κρήτη. Σεισμός τώρα στην κρήτη σεισμός 4 ρίχτερ σημειώθηκε το βράδυ της πέμπτης στην κρήτη, αναστατώνοντας τους κατοίκους της περιοχής Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, η δόνηση σημειώθηκε στις 10:46 μ. Σεισμός 4 ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγο, στην ανατολική κρήτη, στο θαλάσσιο χώρο ανοιχτά της σητείας. Αποφύγετε δρόμους, γέφυρες ή ράμπες που θα μπορούσαν να έχουν καταστραφεί από το σεισμό;

4,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στην κρήτη σεισμόσ τώρα. Το εστιακό βάθος της δόνησης υπολογίζεται στα 14,8 χλμ.

Related Posts

There is no other posts in this category.
Subscribe Our Newsletter